eurbs
2007/2008 EDITION
ENG ita dan spa ger bel ned pol fra Greek | Help | Search | Credits | Webmail
Home page > Formelle forhold

E-Urbs
Hjemmeside
Nyheder

Program
Formål
Struktur
Kursusbeskrivelse

Undervisere og Institutioner
Undervisere
Tutorer
Undervisere
Samarbejdspartnere

Ansøgning
Adgangskrav
Ansøgningsskema og procedure
Studieafgift og stipendier

Yderligere information
Studiemiljø
Formelle forhold
Hvordan kommer man til Urbino?
F.a.q. - Ofte stillede spørgsmål
Fotogalleri
Kontakt

Land of Learning

Formelle forhold

Før ankomsten til Urbino (Italien)
Vær sikker på, at dit pas er gyldigt gennem hele undervisningsperioden (og helst fra august 2007 til august 2008). Dette vil spare dig for yderligere formaliteter under dine studier i Italien eller ved samarbejdsuniversiteterne i de andre lande.

Visa og opholdstilladelse
Reglerne for visa og opholdstilladelse er forskellige for borgere fra lande, der er med eller ikke er med i det Europæisk Økonomiske Samarbejde (EØS). På nuværende tidspunkt inkluderer EØS EU-medlemslandene samt Island, Liechtenstein og Norge.

Studerende fra et EØS-land:
Borgere fra EØS-lande har, principielt, adgang og opholdstilladelse i alle andre medlemslande; altså kræves der ikke visa før adgang.

Studerende fra lande uden for EØS:
Borgere fra lande uden for EØS behøver et visa for at få adgang til Storhertugdømmet Luxemburg og rejse rundt i andre EU-lande (hvis rejsen foregår med bus, tog eller bil). Dog skal borgere fra visse lande uden for EØS ikke have visa for at rejse ind i Italien.
Alle borgere fra lande uden for EØS skal dog have en midlertidig opholdstilladelse. Tjek hos din ambassade, hvilke dokumenter, der er nødvendige.
Så snart du modtager et indskrivningsbrev fra E-urbs, skal du søge om visa hos den italienske ambassade.

 

E-learning
lol

 

News

16/05/2007 - New application form for 2007/08 available online. - view

eu

 


 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

2007 © www.e-urbs.net - All rights reserved